Skyddsväst för dina behov

Med en skyddsväst kan du och dina medarbetare känna sig tryggare och bättre skyddade i vardagen. Det är ett måste för alla som jobbar inom säkerhetsbranschen och det är en investering du inte kommer att ångra. Med en skottsäker väst är du nämligen skyddad mot många olika typer av projektiler och du får samtidig ett bra skydd mot knivar och stick. Säkerhet kan aldrig nedprioriteras för dig som jobbar inom militären, polisen, som vakt eller liknande och vikten av en skott- och sticksäker väst är otroligt stor – även om du tror att risken i vardagen är liten.

När du väljer skottsäker väst bör du tänka på flera saker. Först och främst är det viktigt att den uppfyller gällande krav och standarder på området. Du bör se på vilket material västen är producerad i eftersom materialets fibrer har en stor betydning för slitstyrkan, vilket avgör hur tunna de skottsäkra panelerna kan vara. Detta påverkar både flexibilitet, komfort och säkerhet. Lägg också gärna märke till antalet av lager. Generellt är det en fördel att ha så många lager som möjligt, eftersom det gör det svårare för en projektil att tränga igenom västen.

Hos Elite-Armor.se hittar du ett stort urval av skottsäkra och sticksäkra västar som används i professionella sammanhang. Det är en seriös och erfaren förhandlare som vet att kvalitet och säkerhet har högsta prioritet i en vardag inom säkerhetsbranschen. Därför får du professionell vägledning, produkter av högsta kvalitet samt garanti på hela 5 år på alla implantat. På hemsidan kan du läsa mer om de olika modellerna och bli klokare på de olika skyddsnivåerna och egenskaperna. Du kan även se en översikt över vilka projektiler och övriga vapen de specifika västarna skyddar dig emot, så att du kan hitta en skottsäker väst som passar för dig och dina behov.

admin