Skäm bort företaget med en massagestol i hög kvalitet

Skulle det inte vara skönt om det alltid var en massör tillgänglig under alla de timmar du tillbringar på kontoret? En massör som hela tiden var redo att ge dig en lindrande och avslappnande massage som du skulle kunna känna effekterna av flera timmer efter, och som ville hjälpa dig hantera resten av dagens stressande plikter?

Det är tyvärr långt i från alla kontor som har en massör stående tillgänglig för medarbetarna under  kontorstid. Ofta blir det till ett par timmar var fjortonde dag där man ska ha tur om man hinner boka en tid innan alla tider är upptagna. Och även en duktig massör kan sällan hinna ge en så djupverkande massage så att all veckans spänning och knutar i musklerna försvinner – man har ju trots allt bara två händer…

Massagestolen – en investering i dina medarbetares välbefinnande

Ett riktigt bra alternativ – eller komplement – till massage på jobbet är en skön, solid massagestol i en kvalitet som håller till daglig användning. För det kommer det att bli – dina medarbetare kommer att värdesätta att du tar deras välbefinnande på allvar och väljer att ställa en eller flera massagestolar på kontoret som kan användas på arbetstid. Med en massagestol kan dina medarbetare få en välförtjänt paus under arbetsdagen och samtidigt få massage på till exempel ömma kontorsaxlar.

Köp eller hyr massagestol hos Iwao Massagestol

En massagestol behöver inte att kosta en förmögenhet. Hos Iwao Massagestol hittar du massagestolar till ett bra pris som lever upp till samtliga standarder på området och som samtidig är robusta och slitstarka. I webshoppen på iwao-massagestol.se kan du se priserna på de olika massagestolarna.

admin