Her man Miller Aeron

Att sitta bekvämt när man sitter och arbetar är väldigt viktigt. Att ha en ergonomisk bra arbetsplats spara på din kropp och du undviker framtida problem. När man har ett rörligt jobb där man utför mycket tunga lyft är det viktigt att göra det på rätt sätt för att inte skada kroppen. Lika viktigt är det att sitta bekvämt. Har man ett stillasittande jobb på till exempel ett kontor så är det oerhört viktigt att man sitter rätt. Med en bra ergonomisk stol får man de rätta förutsättningarna för det.

Hos Valueshop.se kan man köpa stolar som är ergonomiskt utformade. Här kan du hitta stolar till dina anställda eller om du har ett privat kontor i hemmet. Herman Miller Aeron är en kontorsstol som finns hos Valueshop och som är utformad för att ge dig en ergonomisk arbetsplats. Stolarna har en tidlös design som gör att de fungerar till många olika slags arbetsrum och dessutom håller för lång tid framöver. Arbetsstolarna består till 66% av återvunnet material och 94% är tillverkade av återvinningsbart material. Man gör inte bara sig själv en tjänst att köpa stolar av detta märke, utan gör även en stor tjänst för miljön. 

När man köper sin arbetsstol hos Valueshop får man många bra köpvillkor. De ger alltid fri frakt, vilket gör att du inte betalar för mer än själva varan. De har också snabba leveranser. På bara 1-3 dagar levereras ordern,  De byter ut en del delar och gör stolarna som nya fast det är tillverkade av återvunnet material. De har också lägsta prisgaranti, vilket innebär att om det är under de rätta villkoren och du hittar en stol hos någon annan till bättre pris så matchar Valueshop det priset. Stolarna finns dessutom i olika storlekar och med olika prislapp vilket gör att du kan hitta en stol som passar både för dig, din arbetsplats och även din plånbok. 

 

 

Jenny Olsson